Anunturi
Vrei sa cumperi sau sa primesti ceva gratuit si nu ai gasit la sectiunea respectiva? Intra la categoria Se cumpara... si posteaza-ti anuntul. Cineva il va vedea.
Lista Forumurilor Pe Tematici
Anunturi | Inregistrare | Login

POZE ANUNTURI

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Profil angy_2
Femeie
21 ani
Constanta
cauta Barbat
21 - 63 ani
Anunturi / Servicii / Castiga si tu bani din piata asigurarilor!  
Autor
Mesaj Pagini: 1
bogdyap
Membru nou

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 2
Aveti nevoie de un venit suplimentar? Un loc de munca part-time, full-time sau doriti o AFACERE care sa va aduca independenta financiara? Domeniul Asigurarilor este o solutie foarte simpla, usoara, in continua crestere si care functioneaza indiferent de situatia financiara, de situatiile meteo, de zilele din calendar deoarece unele Asigurari sunt obligatorii. Pe langa asigurarile obligatorii lumea incepe sa inteleaga importanta si nevoia unei asigurari facultative pentru a ne proteja pe noi sau pe cei dragi noua (Casco, asig. de locuinta, asig. de sanatate, asig. de viata, etc.).

Pentru mai multe detalii puteti accesa site-ul , iar cei interesati se pot inregistra pe site pentru mai multe detalii si informati despre afacere sau puteti sa-mi trimite-ti un E-Mail direct de pe site.

GRABITI-VA, de la 1.09.2011 pentru a putea incheia asigurari este nevoie de un curs de pregatire de 50 de ore care va avea, din pacate, un pret destul de ridicat… acum este momentul.Va asteptam in echipa noastra si impreuna sa castigam!

Perta Bogdan

0730.178.517 sau 0756.897.920

castiga bani din piata aveti nevoie venit loc munca part-time, full-time sau doriti afacere care

28.4KB


pus acum 12 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la