Anunturi
Vrei sa cumperi sau sa primesti ceva gratuit si nu ai gasit la sectiunea respectiva? Intra la categoria Se cumpara... si posteaza-ti anuntul. Cineva il va vedea.
Lista Forumurilor Pe Tematici
Anunturi | Inregistrare | Login

POZE ANUNTURI

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Cezi pe Simpatie.ro
Femeie
23 ani
Vaslui
cauta Barbat
27 - 80 ani
Anunturi / Servicii / Webdesign, creare siteuri, templaturi, logouri  
Autor
Mesaj Pagini: 1
webeffect
Membru nou

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 1
Ne ocupam de crearea de siteuri profesionale, logo-uri personalizate, si pe langa va oferim si o gama variata de servicii web de la administrare, optimizare si inscrierea in directoare, tot ce doriti pentru ca afacerea dumneavoastra pe internet sa ia amploare.
*Crearea de site-uri personale cu preturi de la 100E in functie de complexitate.Oferta complecta o gasiti aici.
*Crearea site-urilor de anunturi,si alte siteuri care cer o baza de date a userilor/clientilor cu preturi de la 120E.Oferta complecta o gasiti aici.
*Crearea de siteuri gen magazine online cu preturi incepand de la 200E. Oferta complecta o gasiti aici.

Un element foarte important pentru identitatea media a unei firme o reprezinta crearea logo-ului acesteia (sigla + slogan = logo). Logo-ul trebuie sa exprime unicitatea firmei, sa fie in ton cu domeniul de activitate al firmei, sa fie usor de retinut sa poata fi folosit cu succes in toate mediile publicitare.
Realizam logo-uri originale cu preturi incepand de la 10E. Mai multe aici.

Ne ocupa si de crearea de templaturi pentru cele mai importate CMS-uri:

*Joomla
*Drupal
*Wordpress
*Dotnetnuke
*Blogger

Dupa ajungerea la un acord cu dumneavoastra, clientul in functie de ideea si complexitatea realizarii templateului dorit acesta va fi creeat in decurs de 24-48 ore, urmand in acest timp a fi testat pe serverele noastre apoi trimis prin mail sau alte surse prestabilite. Problemele aparute ulterior pot fi sesizate si trimise in decursul a maxim 24 ore de la primirea templatului.
Tin sa precizez ca NU modificam templaturi deja existente, toate proiectele noastre legate de realizarea acestora vor incepe de la 0. De aceeea nu are nici un rost sa ne trimiteti templaturile dumneavoastra pentru a le modifica, ne ocupam doar de creearea lor.
Preturile pentru realizarea unui template personalizat nu sunt fixe si depind de complexitatea proiectului propriu zis. Preturile incep de la 20E pe template. Mai multe aici.

Ne ocupam si de administrarea site-urilor in functie de nevoile clientilor. Preturile pentru administrare incep de la 10E si pentru oferta complecta intrati aici.

***Precizez din nou ca preturile nu sunt fixe deoarece depind in primul rand de complexitatea si nevoile clientului, pretul se va calcula dupa o discutie amanuntita cu acesta.

Date contact:

Website: Webeffect.ro
Yahoo ID: webeffect55
Twitter: webeffect_ro
Facebook: Effect Web
Hotmail:web.effect
Telefon: 0748/370780
sau ne puteti trimite un PM aici.


pus acum 14 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la