Anunturi
Vrei sa cumperi sau sa primesti ceva gratuit si nu ai gasit la sectiunea respectiva? Intra la categoria Se cumpara... si posteaza-ti anuntul. Cineva il va vedea.
Lista Forumurilor Pe Tematici
Anunturi | Inregistrare | Login

POZE ANUNTURI

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Sophya 25 ani
Femeie
25 ani
Bucuresti
cauta Barbat
25 - 54 ani
Anunturi / Altele / ALVEO-sursa de sanatate  
Autor
Mesaj Pagini: 1
viorel1964
Membru nou

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 1
Aveti probleme de sanatate? Alveo este solutia!
Urmariti filmuletul: 

.be

Actiunea benefica a 26 de plante din componenta ALVEO de la Akuna, va ajuta sa aveti o sanate foarte buna. Este un produs 100% natural, realizat din extracte de plante medicale si ajuta la detoxifierea organismului, intarirea sistemelui imunitar, digestiv, circulator si nervos, la artrite, colesterol, diabet, ulcer, digestie, cancer, insomnie, depresii, probleme ale pielii etc. Este foarte recomandat persoanelor care practica o munca intensa fizica si intelectuala.
Pentru alte detalii suplimentare, vizitati :  Continutul unui flacon de ALVEO este de 950 ml si este suficient aproximativ o luna de zile.
Companie canadiana cauta parteneri in Romania!Vrei sa fii platit pe masura muncii tale? Vrei sa fii mai sanatos? Vrei sa lucrezi intr-un sistem care sa te promoveze in functie de capacitatile tale? Vino alaturi de noi in cea mai noua companie MLM. Vezi :  Oferta este valabila pt toata tara.
:rotfl:

sanatate aveti probleme sanatate? alveo este benefica plante din componenta alveo akuna, ajuta aveti

8.5KB


pus acum 11 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la